CRAZY BASKET A L'IES SON RULLAN

Els membres de Crazy Basket  us conviden, de nou,  a gaudir del basket de la lliga professional Adecco or. 

El diumenge 29 de març, a les 18,00h, el Palma Air Europa s'enfrontarà a l'Orense baloncesto a les instal·lacions del polisportiu Son Moix. 

Els alumnes participants de Crazy Basket gaudiran d'entrada gratuita. Els acompanyants només hauran d'abonar 5€. 

Animau-vos!

____________________________________________________________

 

CRAZY BASKET A L'IES SON RULLAN

 

Aquest és el resum de les activitats amb el Palma Air Europa. A la galeria podeu gaudir de les imatges. 

- 16 de Decembre 2014. Els jugadors del Palma Air Europa de bàsquet visitaren l'IES Son Rullan

Els jugadors, entrenador i gerent de l'equip professional de bàsquet Palma Air Europa visitaren l'IES Son Rullan. A les instal·lacions esportives del centre, els components de l'equip van jugar amb els nins, els signaren autògrafs i, fins i tot, hi va haver una ronda de preguntes. Va ser una jornada molt il·lusionant per als quasi 40 alumnes del centre que van participar.

 

-21 de Decembre 2014. Partit de bàsquet a Son Moix.

Els alumnes participants a l'activitat "crazy basket" amb els seus monitors de K-CODRIL van ser convidats per l'entitat "Palma Air Europa" a presenciar el partit de basket que va enfrontar al Palma Air Europa vs El Prat "Joventut", de la lliga professional de basket LEB Or. El partit es va dur a terme a les instal·lacions del Pavelló Son Moix de Palma. Va ser un emocionant  partit on el Palma Air Europa va guanyar de 2 punts sobre la bocina final. Al finalitzar l'encontre els nostres nins van poder davallar al terreny de joc i fer-se les fotografies amb els jugadors i l'equip.

PER A MÉS INFORMACIÓ VISITAU LA PÀGINA DE K-CODRIL

 

 

 

CRAZY BASKET A L'IES SON RULLAN

/album/crazy-basket-ies-son-rullan/equipo-crazy-basket-1-jpg/ /album/crazy-basket-ies-son-rullan/img-20141222-wa0005-jpg/ /album/crazy-basket-ies-son-rullan/img-20141222-wa0007-jpg/ /album/crazy-basket-ies-son-rullan/participantes-jpg/